Terus

Zebracraft is begonnen op 28 juli 2018. Voordat we met Zebracraft begonnen waren we vanaf december 2015 bezig met TerusMC. Onder de spelers zijn we het meest bekend door onze Kingdom server maar we hebben ook Events. De Kingdom server blijft onze main focus maar het is leuk om ernaast ook iets anders te doen. Wat Zebracraft vooral leuk maakt is onze community: veel van onze spelers blijven ook spelen omdat het zo gezellig is. Klinkt dit leuk? Neem dan een keer een kijkje en laat ons je verwelkomen in onze Minecraft community!

IP: play.teruskingdom.nl

Versie: 1.16.5

Meer uitleg vind je op: teruskingdom.nl/kingdom-server
English information: teruskingdom.nl/kingdom-server-english

Kingdom

Op onze Kingdom server is het Kingdom concept net even anders dan de meeste mensen gewend zijn als ze aan Kingdom servers denken. Op onze Kingdom server heeft iedereen namelijk de kans om zijn of haar eigen Kingdom te creeëren. Om dit te doen moet je op onze discord een Clan aanvragen, deze Clan kun je uitbouwen tot een machtig Kingdom! En als je populair en sterk genoeg bent kun je zelfs Emperor worden van de regio. Klinkt dit interessant? Kom dan snel een kijkje nemen op onze Kingdom server en discord!

Events

De Eventserver wordt onderhouden door het Evenemententeam, hierop hebben we een aantal minigames gemaakt. Voor meer informatie over Evenementen en wanneer er Evenementen gegeven worden, moet je even een kijkje nemen op onze discord!